Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Практичне заняття-вебінар з навчальної дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління START UP проєктами»

18 березня 2024 року у рамках практичного заняття з навчальної дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління STARTUP проєктами» (лектор доц., к.е.н., доцент кафедри економіки  підприємства та організації бізнесу Олена Ревенко) зі здобувачами 3 курсу першого (бакалаврського) рівня освіти ОП «Економіка підприємства» відбувся онлайн-захід: вебінар «Соціальне підприємництво: особливості організації, вибір команди, роль у відновленні громад у воєнний та повоєнний період» за участі доц., кандидат наук з державного управління, доцента кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ; Голови правління ГО «Співдружність Сумщини», експерта з розвитку підприємництва  Дементова Володимира Олександровича.

Обговорювали основні види соціальних підприємств, акцентуючи увагу на колі соціальних потреб та складі команди для реалізації підприємницького проєкту. Розібрались з питанням схожих та відмінних рис соціального підприємництва  та соціально відповідального бізнесу.

Приділили увагу правовому полю організації діяльності соціальних підприємств в Україні та практиці реалізації соціального підприємництва на прикладах Сумської, Харківської та Полтавської громад.

Проаналізували міжнародний досвід регулювання соціального підприємництва. А головне – отримали корисні поради та коментарі щодо створення стартапу в цій сфері.

Вебінар пройшов динамічно, мали місце дискусія та обмін досвідом щодо командоутворення у соціальноспрямованих підприємницьких проєктах.

Щиро вдячні Володимиру Олександровичу за корисну зустріч, відвертість та ґрунтовність!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *