Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Зустріч професора кафедри економіки підприємства та організації бізнесу Дмитра Шияна в рамках участі ХНЕУ ім. С. Кузнеця у щорічній міжнародній освітній кампанії Global Money Week

Професор кафедри економіки підприємства та організації бізнесу Дмитро Шиян провів 21 березня 2024 року зустріч з учнями школи Бойко. Дана зустріч проводилась в рамках участі ХНЕУ ім. С. Кузнеця у щорічній міжнародній освітній кампанії Global Money Week. Її метою є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування знань, необхідних для прийняття виважених фінансових рішень.

В межах даного заходу була прочитана лекція «Гроші та людина в сучасному світі» в якій були вистелені питання історії виникнення грошей, їх ролі в формуванні економічних відносин в світі, сучасного стану фінансової системи України та супроводжувалась грунтовним аналізом відповідних статистичних даних.

Лекція викликала зацікавленість учнів, а в результаті подальшої дискусії, вони змогли отримати змістовні відповіді на актуальні питання стосовно раціональної поведінки в сфері фінансів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *