Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Розпочинаємо тижні презентацій освітньої програми кафедри економіки підприємства та організації бізнесу

За участю кафедри економіки підприємства та організації бізнесу 20, 21 та 22 лютого 2024 року відбулася презентація освітньої програми «Економіка підприємства» спеціальності 051 «Економіка». До нас завітали учні наступних закладів освіти: КЗ “Харківський ліцей №139”,  КЗ “Харківський ліцей №163” Харківської міської ради, а також КЗ “Садовський ліцей”, КЗ “Смирнівський ліцей”, КЗ “Лозівський ліцей №7” Лозівської міської ради Харківської області.

Привітальне слово було надано декану факультету економіки і права к.е.н., доц. Брілю Михайлу Сергійовичу. Він підкреслив потужність та сучасність нашої освітньої програми.

Учні познайомились із професором кафедри економіки підприємства та організації бізнесу д.е.н., проф. Шияном Дмитром Вікторовичем, який наголосила на важливості вибору свого майбутнього професійного спрямування та перспективах навчання на освітньо-професійних програмах «Економіка підприємства».

Доцент кафедри економіки підприємства та організації бізнесу к.е.н., доц. Ушкальов Володимир Васильович приділив увагу перевагам нашого університету, можливостям, які він дає під час навчального процесу, а також особливостям вступу у 2024 році та порадам щодо якісної підготовки до НМТ.

З доцентом кафедри економіки підприємства та організації бізнесу к.е.н., доц. Ревенко Оленою Вікторівною обговорювали переваги та можливості навчання на освітній програмі «Економіка підприємства», а також перспективи працевлаштування за фахом.

Спілкування було цікавим, інформативним та відвертим.

Ми щиро вдячні за співпрацю керівництву закладів, яке надало підтримку та сприяло їх проведенню.

Дякуємо учасникам за дискусію та відкритість! До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *