Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Презентація бакалаврської освітньої програми кафедри економіки підприємства та організації бізнесу на вебінарі університету про вступ на скорочений термін навчання

Продовжуємо знайомити з нашою бакалаврською освітньою програмою і знову вітаємо молодь, яка цікавиться економікою та її сучасним напрямом – економікою підприємства!

20 березня 2024 року відбувся вебінар про вступ на скорочений термін навчання (після коледжу) за участі проректора зі стратегічного розвитку ХНЕУ ім. С. Кузнеця Серпухова Максима Юрійовича.

В рамках цього вебінару представники кафедри економіки підприємства та організації бізнесу, доц. Мартіянова М.П. та доц. Ревенко О.В., презентували ОП «Економіка підприємства».

Розповідали про актуальність вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка», про переваги ОП «Економіка підприємства» та навчальний план, про студентське життя та перспективи працевлаштування. Також учасників цікавили правила вступу до ХНЕУ ім. С. Кузнеця на зазначену освітню програму на скорочений термін навчання у 2024 році.

Дякуємо учасникам заходу за приділений час! До нових зустрічей! Чекаємо вступників на нашу освітню програму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *